30 Haziran 2020
Bu Fiyattan Son 4 Kişi
- 29.01.2026 1449.00 EUR Bu fiyattan son 2 kişi
- 12.02.2026 1499.00 EUR Bu fiyattan son 4 kişi
Şoför ve Lokal Rehberlik Tipleri + Turist Şehir Vergileri
Kişi başı 50 €
***Tur esnasında rehberimize ödenmesi zorunludur ***
-
1. Günİstanbul – Rovaniemi
İstanbul Havalimanı dış hatlar terminalinde, uçuştan en az 3 saat önce buluşuyoruz. Ardından Türk Hava Yolları’nın TK1749 sefer sayılı uçuşu ile 09:50’ de Rovaniemi’ye hareket ediyoruz. Yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından varışımızı takiben pasaport işlemlerimizi tamamlıyoruz. Ardından otelimize transfer oluyoruz. Dileyen misafirlerimiz Noel Baba Köyü Turuna (30 €) katılabilirler.
(Program başlangıcında tüm misafirlerimize Lapland şartlarına uygun termal kıyafet kitleri teslim edilecektir.)
-
2. GünRovaniemi
Otelde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ile Ren Geyiği&Husky Safari Turuna (275 e) katılabilirler. Bölgenin en otantik deneyimlerinden biri olan Ren Geyiği Çiftliği’ni ziyaret ediyoruz. Burada kutup kültürünün önemli bir parçası olan ren geyiklerini yakından tanıma fırsatı buluyoruz. Çiftlikte geleneksel yöntemlerle düzenlenen kısa bir kızak gezintisine katılıyoruz. Daha sonra Ren Geyiği Safarisi ve Husky Safari turlarına geçiyoruz. Kızaklara bağlanmış sevimli Sibirya köpekleri ve ren geyikleri eşliğinde karlarla kaplı ormanların içinde unutulmaz bir yolculuğa çıkıyoruz. Safariler sırasında rehberimizden hayvanlar ve bölgenin doğası hakkında bilgiler alıyoruz. Bu eşsiz doğa deneyimi sırasında bol bol fotoğraf çekme şansı da yakalıyoruz. Turumuzun ardından otelimize geri dönüyor ve dinlenmek ya da çevreyi keşfetmek için serbest zamanımızı değerlendiriyoruz. Geceyi Rovaniemi’deki otelimizde geçiriyoruz.
-
3. GünRovaniemi
Otelde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misaifrlerimiz Snowmobile Turuna (175 €) katılabilirler. Rehberimiz eşliğinde Kar Safarisi turumuza başlıyoruz. Bu tur için özel olarak tasarlanmış kar motorlarıyla donanıyoruz. Kısa bir bilgilendirme ve güvenlik anlatımının ardından karla kaplı orman yollarında ilerlemeye başlıyoruz. Lapland’ın büyüleyici kış manzaraları arasında yol alıyoruz. Yolculuğumuz boyunca karla kaplı ağaçlar ve donmuş göller bize eşlik ediyor. Doğanın sessizliği ve beyaz örtü içindeki huzur büyüleyici bir atmosfer sunuyor. Safari sırasında kutup bölgesine özgü bitki örtüsü ve yaban hayatı hakkında rehberimizden bilgiler alıyoruz. Bu eşsiz deneyim sırasında bol bol fotoğraf çekerek anılar biriktiriyoruz. Ardından dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından opsiyonel olarak düzenlenecek Öğle Yemekli Buz Kıran Gemi Yolculuğu turumuz (460€) için otelimizden transfer oluyoruz. Geminin içindeyken nostaljik atmosferi doya doya yaşayacağınız bu 3 saatlik turda buzulların kırılırken çıkaracağı çatırdama sesleri, eşsiz kutup manzarasına eşlik edeceksiniz. Turumuza hayatta kalma süitinde yüzme deneyimi, Cruise and Swim sertifikası bu turumuza dahildir. Ardından otelimize transfer ve dinlenmek için serbest saatler.
-
4. GünRovaniemi – İstanbul
Otelde alacağımız kahvaltının ardından valizlerimizi hazırlayarak otelden ayrılıyoruz. Dileyen misafirlerimiz Buz Oteli Turu(30 €) katılabilirler. Lapland bölgesinin simgelerinden biri haline gelmiş Buz Oteli’ni ziyaret ediyoruz. Tamamen buz ve kardan inşa edilmiş bu etkileyici yapıda, buzdan yataklar, heykeller ve bar gibi alanları keşfetme fırsatı buluyoruz. Rehberimizden otelin yapımı ve korunmasıyla ilgili ilginç bilgiler dinliyoruz.
Bu unutulmaz deneyimin ardından havalimanı transferimiz için hareket ediyoruz. Tura katılmayan misafirlerimizi otelden alınarak Havalimanına hareket ediyoruz. Rovaniemi Havalimanı’na varışta check-in işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Saat 15:25’te Türk Hava Yolları’na ait TK1750 sefer sayılı uçuşla İstanbul’a hareket ediyoruz. Uçağımızın İstanbul’a varışıyla birlikte servislerimizin sonuna geliyoruz.
29.01.2026
TK 1749 29 JAN ISTRVN 0950 1330
TK 1750 01 FEB RVNIST 1525 2110
12.02.2026
TK 1749 12 FEB ISTRVN 0950 1330
TK 1750 15 FEB RVNIST 1525 2110







Yorumlar