18.06.2025 Bu Fiyattan Son 5 Kişi
- 18.06.2025 349.00 EUR Bu Fiyattan Son 5 Kişi
- 02.07.2025 349.00 EUR Bu Fiyattan Son 5 Kişi
- 16.07.2025 349.00 EUR Bu Fiyattan Son 5 Kişi
- 30.07.2025 349.00 EUR Bu Fiyattan Son 5 Kişi
- 13.08.2025 349.00 EUR Bu Fiyattan Son 5 Kişi
- 27.08.2025 349.00 EUR Bu Fiyattan Son 5 Kişi
- 10.09.2025 349.00 EUR Bu Fiyattan Son 5 Kişi
- 24.09.2025 349.00 EUR Bu Fiyattan Son 5 Kişi
- 1
- 2
- 3
- 4
- Yok
- 1
- 2
SUNNY BEACH TURU
4* Platinium Otelde
Sabah Kahvaltısı ve Akşam Yemekleri Dahil!!!
3 Gece 4 Gün Konaklamalı
-
1. GünBULUŞMA YERLERİ
- 23:45 Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü
- 00:30 Mecidiye Köy Polat Holding Önü
- 01:00 İncirli Ömür Plaza Önü
SUNNY BEACH YOLCULUĞUMUZ BAŞLIYOR .
Yolcularımızı aldıktan sonra Sunny Beach yolculuğumuz başlıyor. Kırklareli üzerinden Dereköy/Malko Tırnovo sınır kapısına varış. Rehberimizin eşliğinde Pasaport ve gümrük işlemlerini tamamlayıp Burgaz Şehrine doğru hareket ediyoruz.Burgaz şehir gezimizi akabinde verilecek serbest zaman sonrası Ekstra olarak düzenlenecek olan tarihi yapısı ile göz kamaştıran dünya UNESCO miras listesinde yer alan Nesebar Yarım Adasını gezme imkanını .(20 EURO) ve akabinde vereceğimiz serbest zamanda tarihi adada öğle yemeği yeme fırsatı bulacaksınız. Karadeniz kıyısında yer alan Nesebar şehri yaklaşık 3000 yıllık tarihi geçmişe sahiptir ve 1983 yılında UNESCO ‘nun Dünya Kültür Mirası Listesine girmiştir. Turumuzda Eski Şehir Surları, Bizans döneminden kalma kiliseleri ve Bulgar Rönesans döneminde inşa edilen evleri görebilirsiniz. Yarım ada gezimizin ardından Sunny Beach mevkiinde bulunan otelimize yerleştikten sonra gün boyu Karadeniz’in tertemiz sahillerinde doyasıya güneşlenebilirsiniz. Ayrıca Gece dileyen misafirlerimiz düzenlenecek olan MEHANA – Bulgar Tavernası turuna katılabilirler.(50 EURO)
-
2. GünSUNNY BEACH
Sabah kahvaltısını otelimizde aldıktan sonra siz değerli misafirlerimizin Karadeniz’in tertemiz sahillerinde Sunny Beach plajlarının tadını çıkarabilmeniz için tam gün serbest zamanla geçiriyoruz.
Ayrıca Gece dileyen misafirlerimiz düzenlenecek olan MEHANA – Bulgar Tavernası turuna katılabilirler.(50 EURO)
Gece Sunny Beach’in en popüler gece kulüplerinden birinde sabaha kadar eğleniyoruz.
Konaklama otelimizde.
-
3. GünSOZOPOL
Sabah kahvaltımızın ardından rehberimizin belirleyeceği saatte ekstra olarak düzenlenecek Bulgaristan’nın en önemli turizm merkezlerinden biri olan tarihi yapısı ve eşsiz doğası ile Sozopol’un özellikle eski şehri dikkatleri üzerine çekiyor. İlginç mimarisi ve Arnavut kaldırımlı dar sokakları ile meşhur eski şehri rehberimizin eşliğinde geziyoruz.(25 EURO) Sozopol şehir gezimizin ardından verilecek olan serbest zamanda öğle yemeği yeme fırsatı bulacaksınız. Şehir turumuzun ardından otelemize dönüş yapılacaktır.
Gece Sunny Beach’in en popüler gece kulüplerinden birinde sabaha kadar eğleniyoruz.
Konaklama otelimizde.
-
4. GünBULGARİSTAN - İSTANBUL
Sabah kahvaltımızı yaptıktan ve saat 12:00’da otelimizden ayrıldıktan sonra İstanbul’a doğru yola çıkıyoruz. Ekstra olarak Ropotamo Nehiri Tekne Gezisi (Bulgaristan'ın güneydoğusunda yer alan kısa bir nehir.) Kaynağını Yıldız Dağları'ndan alır ve yaklaşık 50 km sonra Karadenize dökülür. Nehrin 30m genişliğindeki ağız kısmı ve çevresinde 100 kadar bitki çeşidi yetişmektedir. Bunların bir kısmı oldukça nadidedir. Ropotamo'nun aşağı çığırı, 1940'lardan beri doğal rezerv ve koruma altında ki bölgedir.(30 Euro)
Yapılacak olan tekne gezisinin ardından yaklaşık 2 saatlik yolculuk sonrası Dereköy Sınır kapısındaki pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra Türkiye’ye giriş yapıyoruz. Misafirlerimizi almış olduğumuz noktalarda bırakarak turumuzu sonlandırıyoruz.
Bir sonraki turumuzda görüşmek dileğiyle.
Yorumlar